Font: IncreaseFont: NormalFont: Decrease
 
 
The Official Website of
Sarawak Timber Industry Development Corporation
 
 
 
MAJLIS PENYERAHAN PLAK KEPADA PESARA & KHIDMAT SETIA 30 TAHUN PUSAKA
Posted on : 17 Nov 2021
 


17 November 2021

KUCHING: Majlis penyerahan plak untuk pesara dan kakitangan yang telah berkhidmat selama 30 tahun dengan PUSAKA yang telah diadakan pada hari ini bertempat di Bilik Pengurus Besar PUSAKA, Wisma Sumber Alam, Petra Jaya, Kuching.

Selamat bersara dan maju jaya kepada Puan Sharifah Noraishah Binti Wan Abdul Rahman, Penolong Pegawai Tadbir (N32) Seksyen Pengurusan Perkhidmatan. Beliau telah berkhidmat di PUSAKA selama 34 tahun sejak tahun 1987 dan akan bersara pada 21 November ini. Sekalung penghargaan dan terima kasih atas jasa serta dedikasi sepanjang perkhidmatan di PUSAKA.

Tahniah dan terima kasih juga kepada Pengurus Pembangunan Usahawan, Encik Omar Bin Ali Sepian; Pengurus HRDQ, Puan Dayang Masmolydiza Binti Haji Abang Dawi dan Pembantu Tadbir (Perkeranian/ Operasi), Cik Hamidah Binti Junaidi yang telah menerima Anugerah Khidmat Setia 30 Tahun PUSAKA. Semoga terus komited dalam menjalankan tugas di PUSAKA.

Penyerahan plak tersebut telah disempurnakan oleh Pengurus Besar PUSAKA, YBhg. Datu Haji Hashim Haji Bojet. Hadir sama ialah Timbalan Pengurus Besar, Cik Hajah Haluyah Awi.