Font: IncreaseFont: NormalFont: Decrease
 
 
The Official Website of
Sarawak Timber Industry Development Corporation
 
 
 
Mesyuarat Agung Tahunan Koperasi PUSAKA Sarawak Berhad (KoPUSAKA) Ke-24
Posted on : 18 Nov 2021
 


18 November 2021

KUCHING: Seramai 289 ahli KoPUSAKA Berhad menghadiri Mesyuarat Agung Tahunan Koperasi PUSAKA Sarawak Berhad ke-24 yang telah diadakan semalam bertempat di Dewan Seminar, Wisma Sumber Alam Petra Jaya, Kuching dan secara atas talian melalui aplikasi Zoom.

Mesyuarat Agung ini telah dirasmikan oleh Timbalan Pengurus Besar PUSAKA, Cik Hajah Haluyah Awi yang juga merangkap Pengerusi KoPUSAKA Berhad.

Antara agenda mesyuarat adalah menerima dan meluluskan bagi perkara-perkara seperti anggaran belanjawan bagi tahun 2022, pembahagian keuntungan bersih bagi tahun kewangan berakhir 31 Disember 2020, had pelaburan koperasi dan lain-lain.

Hadir sama di mesyuarat ini Encik Earl Angah, wakil dari Suruhanjaya Koperasi Malaysia (SKM) Negeri Sarawak, Puan Sharifah Rohaya Binti Haji Wan Idris dan Puan Nur Fatin Shazwani Binti Ahmad, wakil dari Institut Koperasi Malaysia (IKM) dan Puan Nurul Fatihah Binti Zakaria dan Cik Nur Fazira, wakil dari juruaudit luar Idris Ibrahim & CO serta Puan Farehan Binti Hussin dari KS Farehan Tax Advisor. Turut diadakan cabutan bertuah bagi anggota KoPUSAKA Berhad.