Font: IncreaseFont: NormalFont: Decrease
 
 
The Official Website of
Sarawak Timber Industry Development Corporation
 
 
 
MAJLIS PENYERAHAN PLAK KEPADA PESARA & KHIDMAT SETIA 30 TAHUN PUSAKA
Posted on : 14 Dec 2021
 14 Disember 2021

KUCHING: Majlis penyerahan plak untuk pesara dan kakitangan yang telah berkhidmat selama 30 tahun dengan PUSAKA yang telah diadakan pada hari ini bertempat di Bilik Pengurus Besar PUSAKA, Wisma Sumber Alam, Petra Jaya, Kuching.

Selamat bersara dan maju jaya kepada Encik Abu Kassim Jibri, Pembantu Ehwal Ekonomi (E26) di Bahagian Perancangan Industri dan Pelesenan. Beliau yang telah berkhidmat di PUSAKA selama 40 tahun sejak 2 Julai 1981.

Beliau akan bersara wajib pada 18 Disember ini. Sekalung penghargaan dan terima kasih atas jasa serta dedikasi sepanjang perkhidmatan di PUSAKA.

Tahniah dan terima kasih juga kepada Encik Ismawi bin Rambili, Pembantu Ehwal Ekonomi (E22) dan Puan Sandra anak Samson, Setiausaha Pejabat (N30) yang telah menerima Anugerah Khidmat Setia 30 Tahun PUSAKA. Semoga terus komited dalam menjalankan tugas di PUSAKA.

Penyerahan plak tersebut telah disempurnakan oleh Pengurus Besar PUSAKA, YBhg. Datu Haji Hashim Haji Bojet. Hadir sama ialah Timbalan Pengurus Besar, Cik Hajah Haluyah Awi.