Font: IncreaseFont: NormalFont: Decrease
 
 
The Official Website of
Sarawak Timber Industry Development Corporation
 
 
 
MAJLIS CERAMAH KHAS MUHASABAH DIRI
Posted on : 20 Jan 2022
 


20 Januari 2022

KUCHING: Majlis Ceramah Khas Muhasabah Diri anjuran Jawatankuasa Surau PUSAKA telah diadakan pada pagi ini bertempat di Dewan Seminar PUSAKA, Blok Podium Wisma Sumber Alam, Petra Jaya Kuching.

Ianya juga turut diadakan secara atas talian melalui aplikasi Zoom bagi anggota PUSAKA yang berada di pejabat-pejabat Bahagian dan Pejabat Perhubungan PUSAKA. Ceramah tersebut telah disampaikan oleh Al-Fadhil Ustaz Haji Azmi Bin Haji Sha’ari.

Turut diadakan Taklimat Kempen Pengurusan Kewangan Berhemah Bank Islam dan cabutan bertuah khusus untuk warga PUSAKA. Taklimat tersebut adalah mengenai pengurusan kewangan yang akan membantu perancangan pendapatan anggota semasa perkhidmatan sehingga pencen.

Sesi penyampaian cenderamata bagi majlis tersebut telah disempurnakan oleh Pengerusi Surau PUSAKA, Encik Senu Bin Mas. Hadir sama ialah Encik Abang Luqman Alhakim Bin Abang Wahid, Penolong Pengurus Besar Bahagian Kewangan Dan Pelaburan serta Puan Sharifah Norolah Wan Ahmad, Penolong Pengurus Besar Bahagian Perhubungan Korporat.