Font: IncreaseFont: NormalFont: Decrease
 
 
The Official Website of
Sarawak Timber Industry Development Corporation
 
 
 
MAJLIS PERHIMPUNAN BULANAN PUSAKA BAGI BULAN MEI 2022
Posted on : 31 May 2022
 

31 MEI 2022

Kuching: Majlis Perhimpunan Bulanan PUSAKA Bagi Bulan Mei 2022 telah diadakan hari ini secara maya melalui aplikasi Zoom.

Seramai 185 orang telah menyertai majlis tersebut yang terdiri daripada pihak pengurusan dan warga PUSAKA dari Ibu Pejabat, Pejabat-pejabat Bahagian Sibu, Tanjung Manis, Bintulu, Miri, dan Pejabat Perhubungan Mukah & Lawas serta Pejabat ICQS Merapok Sindumin, Lawas.

Pada majlis ini juga turut diadakan tayangan multimedia bagi kenaikkan pangkat anggota PUSAKA, pesara PUSAKA dan pertandingan futsal sempena Hari Hutan Antarabangsa 2022.

Dalam masa yang sama turut diadakan simbolik 'Clock Out' oleh YBhg. Datin Hajah Eda binti Haji Edan dan Puan Rukibah Binti Rambli, penyampaian trofi pertandingan futsal diwakili oleh Encik Muhammad Ali Turmizi Ahmad Shukri selaku Presiden Kelab Rekreasi PUSAKA serta penyampaian trofi pertandingan nasyid dan tilawah Al-Quran yang diwakili oleh Encik Senu Bin Mas selaku Pengerusi Jawatankuasa Surau PUSAKA kepada Pengurus Besar PUSAKA.

Majlis perhimpunan tersebut telah disempurnakan oleh Pengurus Besar PUSAKA, YBhg. Datu Haji Hashim Haji Bojet. Hadir sama ialah Timbalan Pengurus Besar PUSAKA, Cik Hajah Haluyah Awi.