Font: IncreaseFont: NormalFont: Decrease
 
 
The Official Website of
Sarawak Timber Industry Development Corporation
 
 
 
MAJLIS PERHIMPUNAN BULANAN PUSAKA BAGI BULAN APRIL 2022
Posted on : 28 Apr 2022
 

28 April 2022

KUCHING: Majlis Perhimpunan Bulanan PUSAKA Bagi Bulan April 2022 telah diadakan hari ini secara maya melalui aplikasi Zoom.

Seramai 239 orang telah menyertai majlis tersebut yang terdiri daripada pihak pengurusan dan warga PUSAKA dari Ibu Pejabat, Pejabat-pejabat Bahagian Sibu, Tanjung Manis, Bintulu, Miri, dan Pejabat Perhubungan Mukah & Lawas serta Pejabat ICQS Merapok Sindumin, Lawas.

Pada majlis ini juga turut diadakan tayangan multimedia bagi Persijilan Low Carbon Building Assessment SEDA Malaysia (2 Diamond) bagi tahun 2020, Penganugerahan Gelaran Juruteknik Bertauliah (Tc) daripada Lembaga Teknologis Malaysia dalam bidang Manufacturing & Industrial Technology (ME), Pesara PUSAKA, Anggota Baharu PUSAKA, Anugerah Johan Majlis Tilawah Al-Quran dan Pertandingan Nasyid sempena Naim’s Ihya Ramadhan (Bintulu) dan video klip nasyid Kumpulan Srikandi PUSAKA.

Majlis perhimpunan tersebut telah disempurnakan oleh Pengurus Besar PUSAKA, YBhg. Datu Haji Hashim Haji Bojet. HAdir sama ialah Timbalan Pengurus Besar PUSAKA, Cik Hajah Haluyah Awi.